Liga 1

Laurenţiu Reghecampf vorbeşte despre primul titlu cîştigat cu Becali şi MM Stoica aflaţi în închisoare: ”Europa mă ţine motivat”

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul admite pentru prima oară că-l speriase ascensiunea Astrei la jumătatea sezonului şi spune că va continua, atras de provocarea încă unui sezon în Champions League.

- Domnule Reghecampf, cum a fost acest sezon?
- A fost un an foarte greu pentru noi, un sezon început cu calificările din Champions League. A urmat o perioadă mai puţin bună în campionat, pe urmă a fost nevoie să ne apropiem de Astra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Aţi reţinut vreun moment foarte dificil?
- În iarnă, chiar m-am temut la un moment dat, dar mi-am revenit după ce am luat patru puncte din cele două meciuri directe cu Astra.

- Condamnările lui Gigi Becali şi MM Stoica au afectat echipa?
- Nu mi-a fost uşor să-i înlocuiesc pe cei doi. Dar cîştigînd în continuare, lucrurile au mers spre bine.

- Ce se va întîmpla în continuare?
- Sper să fim şi mai fericiţi la anul, şi mai mulţi la petrecere. Deocamdată eu vreau să rămînem atenţi. Ne mai putem bucura vineri seară, după ce vom fi cîştigat Cupa României. Miercuri dimineaţă avem antrenament programat la 9:30. Nu e uşor să gestionez euforia echipei pînă vineri. Astra îşi doreşte enorm să cîştige trofeul, mai ales că n-a reuşit să ţină pasul cu noi în campionat.

- Mai aveţi motivaţie după două titluri?
- Ca antrenor, mereu eşti motivat. Există, în plus de ce am realizat pînă acum, motivaţia unui parcurs mai bun în Europa. Cînd am semnat cu Steaua, acum doi ani, asta visam: titluri, Cupe, succese în cupele europene.

- Ce părere aveţi despre formatul campionatului din sezonul 2015-2016, cu 14 echipe?
- Sincer, trebuia să se întîmple de mult acest lucru! E spre binele fotbalului că s-a redus numărul de echipe.

"Jucătorii meritau un spectacol frumos după munca uriaşă depusă de-a lungul unui an. O muncă dificilă şi din partea mea, că nu e uşor să ţii în priză o echipă pe parcursul unui întreg sezon" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.