Campionate

Întăriri la Liverpool! Brendan Rodgers ademeneşte de pe Camp Nou un atacant care a făcut istorie la Barcelona

+3 Foto
Brendan Rodgers și Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 May 2014

Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool, vrea să îl aducă pe Anfield Road pe atacantul Barcelonei, Pedro Rodriguez, scrie Mirror. Conform sursei citate, clubul clasat pe locul secund în Premier League s-a interesat deja de suma de transfer şi urmează să facă o ofertă clară.

Brendan Rodgers, omul care a reuşit să readucă speranţele pentru un nou titlu pe Anfield Road, este un mare fan al atacantului Pedro, cel care a fost responsabil pentru 15 dintre golurile catalanilor din acest sezon şi 9 pase de gol, în 37 de meciuri jucate în toate competiţiile. Pedro a fost titular în 28 de partide pentru echipa blaugrana.

Pedro este unul dintre cei de care Barcelona este dispusă să se despartă în această vară, în condiţiile sosirii lui Luis Enrique şi a reformării lotului. Mundo Deportivo a scris, imediat după ce catalanii au pierdut campionatul în faţa lui Atletico Madrid, că Pedro, Fabregas, Alexis Sanchez, Song şi Dani Alves sînt pe piaţă.

În vîrstă de 26 de ani, Pedro este la Barcelona din 2005. Atacantul de 1.69 metri evoluează pentru prima echipă din 2008 şi este recunoscut drept primul jucător din istorie care a marcat în toate cele 6 competiţii în care a fost implicată Barcelona în 2010.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.