Liga 1

Exod gălăţean » Ewald Lienen şi patru titulari au plecat, urmează alţi patru

În noiembrie anul trecut, Lienen semnase pe doi ani cu gruparea moldavă, cu un salariu lunar de 15.000 de euro

Articol de Răzvan Luţac, Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dan Adamescu e urmărit penal pentru dare de mită, echipa se destramă. S-au plătit doar două salarii pe 2014, clubul se bazează că va primi două milioane de euro de la sponsorul Astra Asigurări

Imaginile cu Dan Adamescu, multimilionarul patron al Oţelului, înghesuit de reporteri la intrarea în sediul DNA sînt de actualitate şi-n sînul prim-divizionarei. Situaţia e critică, începînd de la lot pînă la conducere.

Plecări în masă
Antrenorul Ewald Lienen a plecat de la echipă după finalul campionatului. L-au urmat Cooper, Henrique, Prestia şi Sevillano, ale căror împrumuturi s-au încheiat. Titularilor străini li se vor adăuga, pe 4 iunie, alţi 5 jucători, patru fiind de bază: Astafei, Sîrghi, Marquinhos, Dan Popescu şi Pungă.

Fotbaliştii nu au primit decît două salarii pe 2014. Acesta este şi motivul pentru care grupul celor cinci a cerut să devină liber de contract.

Narcis urma să negocieze cu Adamescu
Directorul general al clubului şi, practic, puntea între Adamescu şi vestiar, Narcis Răducan, urma să se întîlnească, ieri, cu finanţatorul pentru a-şi negocia viitorul la echipă. Întîlnirea n-a mai avut loc.

Continuarea în sezonul viitor e condiţionată de Astra Asigurări, principalul sponsor. "Primim două milioane de euro de acolo, conform contractului. Ne bazăm pe ei, fiindcă sînt mai mulţi decît am lua din drepturi de televiziune şi de la sponsorii secundari", spun surse din clubul gălăţean.


Mită de 20.000 de euro
Dan Adamescu e urmărit penal de DNA pentru că le-ar fi dat judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, prin intermediari, mită de 15.000 de euro şi, respectiv, 5.000 de euro. Magistraţii urmau să dea soluţii favorabile în dosarele privind insolvenţa unor firme ale omului de afaceri, printre care şi clubul Oţelul.


18,382 milioane de euro a încasat Oţelul în urma participării în grupele UCL, în toamna lui 2011


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.