Cupa Romaniei

Cinefilii şi sitarii :) Cum se pregătesc Steaua şi Astra pentru finala Cupei României, liveTEXT de la ora 21:00

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stelişii sînt motivaţi cu filmuleţe, în vreme ce patronul Astrei a anunţat care va fi mascota echipei din sezonul viitor. La Steaua, Laurenţiu Reghecampf foloseşte scurte filme motivaţionale înaintea confruntărilor importante. La rivala din această seară, Ioan Niculae a găsit însă o metodă inedită. Finanţatorul giurgiuvenilor şi-a comparat jucătorii cu o pasăre dunăreană, ba chiar a anunţat că aceasta va fi noua mascotă a clubului începînd din sezonul viitor: "Mascota noastră va fi sitarul. Este o pasăre superbă, dar care nu muşcă, nu ţipă, nu înţeapă. Practic, nu supără pe nimeni. Se identifică perfect cu noi".

Niculae şi-a criticat în dese rînduri jucătorii, mai ales după jocurile cu Steaua, reproşîndu-le lipsa de răutate atunci cînd evoluează împotriva roş-albaştrilor. Una dintre pasiunile omului de afaceri este vînătoarea.

Patronul giurgiuvean a anunţat şi un cadou pe care l-a făcut elevilor lui Isăilă. "Avem un nou autocar, unul de generaţie nouă!". Surse din cadrul clubului au dezvăluit că vehiculul este unul Setra, în valoare de aproape 400.000 de euro.


15 mii de euro

va cîştiga fiecare fotbalist al lui Isăilă dacă Astra va lua Cupa. Prima adversarilor e de 10.000 de euro, însă numai dacă steliştii se califică şi în grupele Ligii




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.