Altele

Confruntări eşuate » La nici una dintre ediţiile speciale TV dedicate alegerilor COSR nu vor fi prezenţi toţi cei trei candidaţi

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Azi, la Digi24, nu va participa Alin Petrache, iar Realitatea TV a renunţat la emisiunea de duminică, după ce doar Elisabeta Lipă a confirmat invitaţia

Cu o săptămînă înainte de alegerile pentru şefia COSR, din 29 mai, două posturi de televiziune şi-au propus să găzduiască dezbateri între cei trei candidaţi, în care fiecare dintre ei să-şi prezinte strategia olimpică. Ambele televiziuni au trimis invitaţii celor trei, dar au primit confirmare doar de la doi.

La emisiunea de azi, de pe Digi24, cu începere de la 21:30 şi care va fi mediată de Ion Ţiriac, şi-au anunţat prezenţa doar Octavian Belu şi Elisabeta Lipă. Alin Petrache a declinat invitaţia invocînd recomandarea preşedintelui Octavian Morariu adresată membrilor Comitetului Executiv de a nu participa în această perioadă la emisiuni la radio şi TV. "Petrache este de fapt deranjat că emisiunea are loc la postul de televiziune care este şi sponsorul lotului feminin de gimnastică, cel antrenat de Belu şi Bitang", a declarat o sursă din anturajul preşedintelui FR Rugby.

Lipă, singură la Realitatea TV
Duminică seara, o altă televiziune îşi propusese să găzduiască o confruntare între cei trei. Octavian Belu a informat însă că nu poate fi prezent, el trebuind să însoţească la Timişoara Caravana gimnasticii. "Belu ar fi putut să renunţe la deplasarea în ţară, dar acesta are o reţinere în legătură cu postul TV, care îi este favorabil lui Petrache, fiind condus de Cozmin Guşă, prietenul fostului rugbyst", a declarat o persoană din anturajul lotului de gimnastică. Deşi iniţial Petrache acceptase invitaţia Realitatea TV, acesta a declinat-o ieri sub acelaşi motiv ca şi în cazul Digi24. Cu un singur invitat în studio, respectiv Elisabeta Lipă, probabil că postul TV va renunţa la emisiune.

Recomandarea lui Ţiriac
Ion Ţiriac, cel care a condus forul olimpic în anii 1998-2004, a transmis, ieri, cu ocazia inaugurării Muzeului Sportului Dinamovist, o recomandare următorului conducător al COSR. "Noi, românii, am fost obişnuiţi oarecum să trăim în genunchi. Dacă cineva s-a ridicat în picioare, toată lumea a rămas cu gura căscată. I-aş spune următorului preşedinte al COSR că dacă e să moară, să moară în picioare, să nu trăiască în genunchi!", a spus Ţiriac. Inaugurarea Muzeului Sportului Dinamovist a avut loc în contextul împlinirii a 66 de ani de existenţă a CS Dinamo.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.