Liga 1

Curăţenie pentru sezonul viitor » FC Botoşani dă afară 5 jucători!

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  vineri, 23 mai 2014

Preşedintele echipei FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a anunţat în urmă cu scurt timp că a renunţat la jucătorii străini din lot, care nu au impresionat în returul de campionat.

Sîrbul Milos Zivkovici a evoluat 81 minute, in timp ce uruguayanul Silvio Dorrego a bifat doar 21 minute in tricoul moldovenilor. Singurii care au jucat mai mult au fost Dennis Ivanovs, Eino Puri, Aurimas Vertelis şi Aco Stojkov, ultimul contribuind decisiv la victoria de pe teren propriu cu FC Braşov.

Singurul străin care are şanse sa joace în continuare la FC Botoşani este macedoneanul Stojkov, conducerea clubului gîndindu-se să-i facă o ofertă, cu condiţia să mai renunţe la pretenţiile financiare. Atacantul a marcat două goluri şi a reuşit două pase de gol.

"Toţi străinii au plecat, cu excepţia lui Stojkov. Noi îi vom face astăzi o ofertă în scris lui Stojkov, pentru că ne dorim sa rămînă la FC Botoşani, dar cu condiţiile noastre. Ceilalţi jucători nu au dat randamentul pe care ni l-am dorit noi. Ei au fost buni pentru FC Botoşani pentru că au creat concurenţă", a declarat Cornel Şfaiţer.

De asemenea, sub semnul intrebarii este Deniss Ivanovs, care a inceput bine returul de campionat, dar pe final a jucat destul de slab. Antrenorul Leo Grozavu va decide daca il va mai chema pe Ivonovs, asta si in functie de jucatorii care vor veni.

FC Botosani a fost una din surprizele campionatului, terminand pe locul 8 la primul sezon in Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.