Cupa Romaniei

Devine 100% Steaua! » Sondajele nu mint: Finala Cupei s-a jucat într-o atmosferă roş-albastră

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua cucereşte suporteri: Cupa s-a jucat într-o atmosferă de teren propriu al roş-albaştrilor.

Sondajele zic că mai mult de 50 la sută dintre oamenii care se uită la fotbal ţin cu Steaua, dar datele studiului nu developează realitatea întreagă: non-steliştii sînt majoritatea cu cluburi insolvente sau inexistente azi. Rivalitatea din sondaj nici nu mai există în lumea reală a fotbalului.

Adversarul din finala Cupei, Astra, a fost oponentul principal al "militarilor" şi în campionat, dar giurgiuvenii păşesc pe "Stelist Arena", un stadion neutru colorat în roşu şi albastru. Cîteva sute de inşi veniţi de la Giurgiu bat în tobe.

Budescu şi ai lui păşesc pe teren şi spectacolul care-i întîmpină aduce a "Astra in wonderland", cu petarde, artificii, baloane şi personaje ce poartă steagurile echipelor echipate ca Asterix&Obelix.

O peluză şi tribunele zbiară "Steaua! Steaua!". Din peluza cealaltă sclipesc telefoanele mobile. Probabil tot stelişti şi ei, angajaţii lui Ioan Niculae se feresc, măcar, să scandeze. :)

"Pentru voi gunoi, pentru noi eroi"
Suporterii Stelei au afişat un banner de susţinere pentru Prodan şi Belodedici. Primul a fost dat afară din FRF şi e în război cu administraţia lui Burleanu, în vreme ce Belo a rămas în staff, responsabil de juniori. "Gunoi pentru voi, eroi pentru noi", au scris suporterii referindu-se la Prodan şi la Belo.

FRF l-a invitat pe fostul libero pe teren înaintea meciului, i-a înmînat un cadou. Galeria stelistă îi scanda numele, dar Belodedici, emoţionat, nu sesizase. Reghecampf i-a atras atenţia să meargă să-i salute pe fani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.