Cupa Romaniei

Aplauze în vestiarul Astrei! Un bonus important a fost acordat după victorie » Dinu Gheorghe: "Sărbătorim la Giurgiu cu fanii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 May 2014

Dinu Gheorghe este un preşedinte fericit după ce a cîştigat şi la Astra un nou trofeu. Şeful giurgiuvenilor a dezvăluit că Ioan Niculae a oferit şi un bonus important pe lîngă prima cunoscută.

"Steaua este o echipă foarte bună, s-a închis bine în momentele în care a rămas în 10, dar noi am fost mai buni. Am meritat victoria.

Prima se cunoştea de la începutul sezonului, dar acum au primit şi un bonus, este unul important. Îl merită, au intrat în istoria clubului.

Anul viitor încercăm să luăm şi campionatul. Echipa asta joacă de atît timp împreună şi cu 2-3 întăriri vor fi mult mai puternici.

Sperăm ca domnul Niculae să ajute la fel de mult, este nevoie de stabilitate la echipă. Sînt sigur că putem să ne batem la campionat cu şanse mai mari în sezonul viitor.

Acum mergem la Giurgiu, am înţeles că ne aşteaptă oamenii în oraş, vom sărbători acolo.

Vreau să mai spun cîteva lucruri despre doi oameni. Gigi Mulţescu a făcut un prim 11 care şi acum joacă, iar Florin Marin a calificat echipa în finală", a spus Dinu Gheorghe la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.