Liga 1

EXCLUSIV Reghe a semnat pe două sezoane cu Al Hilal! Detalii despre contract! Aseară şi-a luat rămas bun de la jucătorii Stelei: "Vă mulţumesc pentru tot!"

Anamaria Prodan,Laurentiu Reghecampf,suparare

Articol de Alexandru Răducanu, Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 24 mai 2014

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a decis să accepte oferta pe care cei de la Al Hilal i-au făcut-o. Imediat după terminarea partidei de ieri de pe Arena Naţională, jucătorii au plecat spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, apoi a urmat petrecerea de final de sezon.
După ce a petrecut pentru cîştigarea campionatului, Laurenţiu Reghecampf şi-a strîns toţi jucătorii lîngă el şi le-a transmis că va pleca de la Steaua în această vară. Toată lumea prezentă la petrecere, atît jucătorii, cît şi membrii staffului, dar şi soţiile şi iubitele fotbaliştilor l-au aplaudat pe Reghecampf pentru performanţele pe care le-a reuşit în ultimii doi ani la Steaua. Acesta a dominat fotbalul intern cu formaţia roş-albastră doi ani la rînd, a ajuns pînă în optimile de finală din Europa League şi s-a reîntors în Champions League după o pauză de 5 ani!

Tehnicianul nu a dorit să ofere mai multe detalii despre noua sa echipă la finalul partidei pierdute de Steaua în faţa Astei: "Nu vreau să discut mai multe aici despre oferta de la arabi, în schimb, am multe de discutat cu patronul. Trebuie să înţeleagă că anul care va veni va fi infinit mai greu decît a fost pînă acum".

Laurenţiu Reghecampf a semnat aseară cu Al Hilal, oficialii echipei venind la Bucureşti pentru a parafa un contract pe doi ani. Fostul tehnician al Stelei va încasa 2 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Lista lui Gigi Becali » Viitorul Stelei se decide la Poarta Albă! Cine poate veni în locul lui Laurenţiu Reghecampf

Dan Petrescu: liber de contract
Cosmin Olăroiu: sub contract cu Al Ahli
Ladislau Boloni: sub contract cu Al Khor
Mihai Stoichiţă: liber de contract
Ilie Stan: liber de contract

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.