Liga Campionilor

Iker Casillas, euforic după ce a cucerit Liga Campionilor: "La Decima înseamnă mai mult decît Mondialul!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 May 2014

Iker Casillas şi colegii săi sînt în culmea fericirii după ce Real Madrid a cîştigat pentru a 10-a oară Liga Campionilor. Goalkeeperul de 33 de ani spune chiar că acest trofeu este mai important decît cîştigarea Campionatului Mondial.

"La Decima înseamnă mai mult decît Mondialul. De multă vreme nu mai cîştigaserăm Liga Campionilor. Zece e o cifră rotundă. Acum doi ani am promis acest trofeu. Trebuie să o felicităm pe Atletico şi pe fanii ei, care au rămas pe stadion pînă la final. 

Am suferit mult în acest meci, Atletico au marcat cu mult noroc după o greşeală a noastră, dar alte ocazii nu a mai avut. Am încercat să egalăm timp de 90 de minute, dar am reuşit abia în prelungiri. Dacă ne uităm la ocazii, cred că victoria noastră e meritată. Adversarii s-au apărat bine şi au tras de timp.

Eu am greşit, am mai şi apărat bine. Oamenii îşi vor aminti de La Decima. Nu e cazul să dramatizăm, în ciuda acelei greşeli făcute de mine, echipa a reacţionat şi a cîştigat", a spus Casillas.

Real Madrid a cîştigat Liga Campionilor după 4-1 cu Atletico Madrid. Echipa lui Diego Simeone a condus 90 de minute cu 1-0, dar Sergio Ramos a egalat în minutul 90+3. În prelungiri, madrilenii au mai înscris de 3 ori, prin Gareth Bale, Marcelo şi Cristiano Ronaldo. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.