Liga 1

Mesaj de după gratii » Ce i-a transmis Mihai Stoica lui Laurenţiu Reghecampf după plecarea de la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 mai 2014

Mihai Stoica a trimis un mesaj din penitenciarul Rahova, postat de apropiaţii săi pe contul său de facebook. Managerul Stelei a explicat de ce a plîns în faţa judecătorilor săptămîna trecută şi i-a transmis un mesaj special lui Laurenţiu Reghecampf, în discuţii Al Hilal.
Citeşte şi: Mihai Stoica a izbucnit în plîns în faţa judecătorilor: "Sînt disperat!" » Ce a decis Curtea de Apel

”Situaţia din sala de judecată de vineri, intens dezbătută şi pe alocuri exagerată, a fost generată de fireasca descărcare nervoasă a unicului meu copil, pe care-l iubesc şi pentru care trăiesc. Astfel, pentru cîteva secunde, n-am reuşit să-mi cenzurez emoţiile.

Nu a fost un semn de slăbiciune, nu am încercat să sensibilizez pe cineva, a fost - cred eu - o reacţie normală. De la începutul acestui proces şi pînă azi, la aproape 3 luni de la inexplicabila mea condamnare, am dorit discreţie, nicidecum fals dramatism. Discreţie şi judecată dreaptă.

Mulţumesc tuturor celor - din ce în ce mai puţini - care mi-au rămas alături.

P.S. Mister Laurenţiu Reghecampf, te îmbrăţişez şi îţi urez să cîştigi eventul la anul, oriunde vei fi. Ai cîştigat trofee, respect şi un prieten. Îţi multumesc pentru tot”, a fost mesajul lui MM Stoica.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.