Liga 1

Ilie Dumitrescu îi linişteşte pe fanii Stelei în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf: "Tragedie a fost cînd a venit Stelios Parpas, nu acum"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 mai 2014

Ilie Dumitrescu, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre posibila plecare a lui Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal şi a încercat să explice de ce despărţirea nu va afecta echipa foarte mult.

”Steaua nu este în derivă, Steaua are un lot foarte bun. Nu există nici o echipă în Liga 1 cu un astfel de lot. Tragedie era cînd jucai cu Ovidiu Petre fundaş central, cînd a venit Parpas. Steaua are acum un nucleu valoros şi resurse pentru a înlocui eventualele plecări, care nu cred că vor fi mai mult de două.

Dacă pleacă Gardoş, atunci trebuie să aduci ceva în locul lui, poate nu la fel de valoros. Aduceţi-vă aminte cum era Gardoş cînd a venit de la Chiajna. Nu era la nivelul de acum, dar s-a dezvoltat excelent într-o societate în care lucrurile au fost bine puse la punct. Cel mai nepotrivit moment este că Gigi Becali şi MM Stoica sunt unde sunt şi este greu în astfel de condiţii să faci strategii, să te mişti repede”, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Stelios Parpas, fundaş central, a evoluat în 2010 la Steaua, fiind împrumutat de la AEL Limassol. Cipriotul n-a convins însă în tricoul "roş-albaştrilor" şi nu a fost cumpărat.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.