Campionate

Pleacă Clarence Seedorf, vine Pippo Inzaghi! » Idolul fanilor lui AC Milan, promovat de la Primavera la echipa mare

+2 Foto
foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 mai 2014

Silvio Berlusconi a ales antrenorul pentru viitorul sezon: Pippo Inzaghi, 40 de ani. Clarence Seedorf a condus echipa rossonera doar 4 luni, iar rămînerea în afara Europei a cîntărit decisiv în despărţirea de olandezul de 38 de ani.

Gazzetta dello Sport scrie că e doar o chestiune de zile, poate chiar ore, pînă cînd antrenorul echipei Primavera a clubului va fi anunţat oficial dreptul noul antrenor al lui AC Milan. Alegerea era deja făcută, deşi s-a vehiculat şi numele lui Unai Emery, tehnician care va continua şi anul viitor la Sevilla. Pippo antrenează din 2012 echipa de juniori a "diavolului" milanez.

Inzaghi şi oficialii formaţiei italiene s-au întîlnit luni seara, în jurul orei 21:00, iar discuţiile s-au întins pînă la miezul nopţii.

73 de goluri în 202 meciuri a marcat Inzaghi în tricoul lui AC Milan, echipă la care a jucat din 2001 pînă în 2012, cînd şi-a şi încheiat cariera de fotbalist

Concedierea lui Seedorf costă 10 milioane de euro!
Despărţirea de Clarence Seedorf nu e chiar simplă pentru conducerea Milanului. Rossonerrii vor trebui să plătească 10 milioane de euro, olandezul avînd contract semnat pe încă două sezoane. E posibil ca Seedorf să rămînă cu o funcţie în cadrul clubului, după cum a anunţat Berlusconi.

Clarence Seedorf, atacat din toate părţile de conducere: "E nebun!"

Seedorf a preluat-o pe AC Milan pe 15 ianuarie 2014 şi a condus-o ultima dată la meciul cu Sassuolo, pe 18 mai. Olandezul semnase pe două sezoane şi jumătate.

11 victorii în 22 de meciuri oficiale a bifat Seedorf pe banca Milanului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.