Liga 1

Problemele financiare de la Steaua i-au făcut pe jucători să-şi anuleze vacanţele! L-au asaltat pe antrenor: "Ne vrem banii!" :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 mai 2014

După ce nu au mai primit nici un ban din partea Stelei în ultimele patru luni, şi mai au de primit 25 de prime pentru diferite obictive marea majoritate a jucătorilor au decis să-şi anuleze vacanţele în străinătate.

Pintilii va merge la Iaşi, Gardoş la Satu Mare, Sînmărtean va ajunge acasă, la Bistriţa, iar Pîrvulescu va petrece vacanţa la Mediaş alături de familie. Singurii jucători care au plecat în străinătate sînt Szukala, Latovlevici şi Varela. Steliştii vor reveni în Bucureşti peste mai bine de două săptămîni, atunci cînd, pe 13 iunie, au programată reunirea.

Reghe, asaltat la petrecere!
Nervozitatea jucătorilor a afectat seara de după finala Cupei. Reghecampf a încercat să păstreze moralul bun al echipei şi, după plimbarea cu autocarul descoperit, tot lotul a mers la un restaurant să petreacă. Fotografii şi cameramanii au avut acces în local doar în primele 15 minute.

Cînd au rămas fără presă în restaurant, jucătorii l-au înconjurat pe Reghecampf şi au început să scandeze: "Să vină banii!", "Ne vrem banii! Ne vrem banii!". Antrenorul a căutat să-i liniştească. Dar nemulţumirea nu s-a oprit: "Mister, dacă mai şi pleci, chiar ne luăm gîndul de la primele restante! Am jucat 25 de meciuri la rînd fără vreun bonus!".|

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.