Liga 2

S-au întors în timp » Rapid revine la situaţia de acum 16 ani! Ce decizie au luat azi giuleştenii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 May 2014

Problemele de la Rapid continuă să se agraveze. Conducerea şi restul angajaţilor din cadrul admnistraţiei clubului Rapid şi-au mutat birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din cauza sistării utlităţilor la baza sportivă Pro Rapid.

Potrivit Mediafax, această decizie s-a luat ca urmare a datoriilor către companiile Enel şi Apa Nova, care au sistat furnizarea acestor servicii încă de pe 19 mai. Datoriile clubului către furnizori s-ar ridica la 20.000 de lei.

În aceste condiţii, conducerea a luat decizia de a muta birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. De altfel, lotul de jucători a efectuat în ultima perioadă antrenamentele numai pe stadion, dat fiind faptul că terenul de la Pro Rapid a devenit impracticabil în lipsa apei.

Birourile administraţiei clubului de fotbal revin la stadion după aproximativ 16 ani. În 1998, proprietarul FC Rapid de atunci, George Copos, muta administraţia şi sediul de la Stadionul Giuleşti la baza sportivă Pro Rapid ca urmare a solicitării antrenorului Mircea Lucescu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.