Campionate

Dezvăluirea zilei » Cristiano Ronaldo a luptat în finala UCL pentru o dramă de familie :O

foto: as.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 mai 2014

Cristiano Ronaldo a făcut un pact cu fratele său înaintea finalei Ligii Campionilor, cîştigată de Real Madrid cu 4-1, după prelungiri,  contra lui Atletico Madrid, iar la sfîrşitul partidei, cei doi s-au îmbrăţişat cuprinşi de emoţie. Povestea a fost dezvăluit de cotidianul spaniol AS

Vedeta lui Real Madrid nu a avut o copilărie prea fericită. Vine dintr-o familie foarte săracă, iar tatăl său a avut mari probleme cu alcoolul. A decedat în 2005 din cauza unei afecţiuni la ficat cauzată de consumul excesiv de alcool.

Din păcate, fratele lui Ronaldo, Hugo, 39 de ani, a călcat pe urmele tatălui. Înainte de finala Ligii Campionilor, de la Lisabona, Hugo i-a promis lui Cristiano că va lupta să renunţe să mai bea dacă acesta va cîştiga cel mai important trofeu la nivel de club. Iar acum trebuie să-şi îndeplinească promisiunea.

În urmă cu cîţiva ani, Ronaldo şi-a ajutat fratele să scape de problemele cu drogurile, iar acum, întreaga familie speră ca Hugo să renunţe la alcool. 

"Cristiano a făcut mereu tot posibilul pentru a-şi ajuta familia. Hugo s-a reapucat de mai multe ori de droguri, dar Ronaldo mereu l-a ajutat să-şi revină. A insistat, de multe ori chiar folosind forţa, ca fratele său să meargă la o clinică de dezintoxicare", povestea Dolores, mama starului portughez, pentru L'Equipe.

În afară de Hugo, Ronaldo mai are două surori.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.