Liga 1

La finală era plecat » Laurenţiu Reghecampf luase decizia de a pleca încă de acum o săptămînă

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de roş-albaştri în mod oficial marţi dimineaţă, dar antrenorul ştia încă dinaintea finalei din Cupa României că acela va fi ultimul său meci pe banca Stelei.

După ce rezilierea contractului a fost parafată, clubul din Ghencea i-a mulţumit pe site-ul oficial, dar din comunicatul postat se înţelege că decizia era luată încă de săptămîna trecută, deoarece în momentul în care a fost scris, partida cu Astra din ultimul act al Cupei României nu se disputase încă!

"După aproape doi ani de mandat, Laurenţiu Reghecampf a reuşit performanţe extraordinare pe banca roş-albaştrilor, timp în care a cucerit două titluri de campion, o Supercupă a României şi este foarte aproape de a cuceri Cupa României", s-a scris în comunicatul Stelei, apărut la 4 zile de cînd Astra cucerise trofeul la penaltyuri!

"Nu vreau să vorbesc acum de nici o ofertă, nici să confirm sau să neg existenţa ei. Dacă presa susţine că mă vrea Al-Hilal, probabil că aşa e. Voi avea o discuţie cu patronul şi apoi voi şti ce voi face" (Laurenţiu Reghecampf, după finala Cupei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.