Stranieri

Dan Petrescu ar putea prelua un club de mare tradiţie din Europa! » Ce echipe l-au ofertat oficial pînă acum

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 mai 2014

După despărţierea de Dinamo Moscova, numele lui Dan Petrescu a apărut în presa din Rusia, dar şi în Anglia. Unul dintre secunzii săi, Dumitru Stîngaciu, a dezvăluit ce oferte a primit "Bursucul".

"Sîntem într-o vacanţă prelungită. Nu spun că nu mi-aş fi dorit un pic de concediu, pentru că aveam nevoie, dar sper să ne găsim cît mai repede o echipă. Au fost discuţii reale cu Southampton şi Spartak Moscova, dar nu s-a concretizat nimic. A venit şi o ofertă din lumea arabă. Nu mă ocup personal de asta, Dan (n.r. – Petrescu) e cel care negociază.

Cînd mă anunţă, mă duc cu el unde bate palma. Din ce ştiu, ar putea fi vorba de Celtic Glasgow, club care vrea să-l aducă pe Dan antrenor. A mai fost şi o ofertă de la o echipă din China, dar nu ştiu foarte multe despre asta. Se poate face performanţă şi la arabi, şi în China, şi oriunde, dar mai mult ca sigur Dan va antrena tot în Europa", a declarat Stîngaciu pentru ziarulring.ro

Celtic e campioana Scoţiei din ultimii 3 ani şi are în total 45 de campionate cîştigate. În acest moment, clubul din Glasgow nu are manager.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.