Liga 1

Tribunalul a amînat aprobarea cererii de intrare în insolvenţă a lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 mai 2014

"Cîinii" mai aşteaptă pînă vor intra oficial în insolvenţă. Tribunalul Bucureşti a stabilit un nou termen, 11 iunie, în dosarul prin care FC Dinamo solicită deschiderea procedurii de insolvenţă.
"Repune cauza pe rol pentru a se cita debitoarea cu menţiunea de a se depune la dosar declaraţie pe proprie răspundere autentificată de notar sau certificată de avocat, în sensul că administratorii, directorii şi/sau asociaţii nu au fost condamnaţi definitiv pentru bancrută frauduloasă, gestiune frauduloasă, abuz de încredere, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, fals ori intracţiuni prevăzute în Legea nr. 21/1996, în ultimii cinci ani anteriori deschiderii procedurii.

Totodată, debitoarea se va cita cu menţiunea de a se depune la dosar bilanţul certificat de către administrator şi cenzor/ auditor. Acordă termen la data de 11 iunie 2014", se arată în soluţia de miercuri a instanţei, potrivit Mediafax.

Cererea de intrare în insolvenţă i-a scos pe dinamovişti din Europa League. "Cîinii" speră să îşi poată cîştiga la TAS dreptul de a participa în cupele europene.

Prea tîrziu pentru TAS » Dinamo nu mai are timp pentru recurs: "Azi trimitem la UEFA lista reprezentantelor în cupele europene"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.