Liga 1

Un fost jucător de la CFR Cluj face dezvăluiri incendiare: "Lui Vasile Miriuţă îi e frică de Cadu!" » Ce măsură scandaloasă ar fi luat antrenorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 mai 2014

După Robert Maah, un alt jucător abia plecat de la CFR Cluj îl atacă pe Vasile Miriuţă. Denilson Gabionetta, fotbalist împrumutat sezonul trecut de la Parma, îl acuză pe antrenorul ardelenilor că făcea jocurile liderilor din vestiar şi că l-a exclus din lot pe nedrept.
Brazilianul, alături de Maah, a fost exclus din lot de Miriuţă pe final de sezon, pentru că nu s-ar fi pregătit serios la antrenamente.

"Este dificil cînd ai de-a face cu un om fără caracter. Ca să-ţi dau un exemplu: în regulament exista o amendă pentru cei supraponderali, pentru jucătorii care depăşesc masa optimă. Cadu era supraponderal, aşa că antrenorul a scos această amendă, pentru a nu o aplica împotriva lui lui. Îi era frică de Cadu, Piccolo, Rada, Maftei şi Felgueiras", a declarat Gabionetta pentru stiridesport.ro

"Eu nu m-am mai confruntat cu o asemenea situaţie, să nu fiu plătit de 5 luni. Cu siguranţă că asta a afectat performanţa jucătorilor. La aceasta aş adăuga şi prezenţa pe bancă a unui antrenor care nu înţelege nimic din fotbal şi nu ştie să-şi aşeze, să-şi ghideze jucătorii.

Doar stă acolo şi gesticulează, fără să spună, fără să transmită nimic. Cum e posibil ca un club mare să nu plătească timp de 5 luni şi să aibă pe bancă un antrenor de Liga a doua?", a mai spus Gabionetta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.