Liga 1

Costel Gâlcă anunţat "principal" la botezul lui Tătăruşanu » "Băieţi, Steaua are antrenor!" ;)

Ciprian Tatarusanu,pasaport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iunie 2014

După ce Ciprian Tătăruşanu a jucat în meciul amical al reprezentantivei României contra Albaniei, cîştigat de România cu 1-0, în cantonamentul din Elveţia, acesta a fost învoit de către Victor Piţurcă pentru a participa ieri la botezul fiului său.

Dacă la biserică a venit doar Iasmin Latovlevici, seara, la petrecere, au participat majoritatea jucătorilor stelişti, dar şi membri ai staffului din Ghencea. Nu au lipsit nici soţiile fotbaliştilor, chiar dacă Pintilii şi Chipciu erau la echipa naţională.

La petrecerea finalului de sezon, după meciul din Cupa României, Laurenţiu Reghecampf şi-a luat la revedere de la jucători, chiar de la microfonul localului unde avea loc petrecerea, acum noul antrenor al Stelei a fost prezentat în acelaşi mod.

În jurul orei 2 noaptea, Marius Ianuli a făcut anunţul care-i interesa pe jucătorii campioanei: "Băieţi, Steaua are antrenor! Costel Gâlcă va fi principal"

Chiar dacă Tătăruşanu nu mai este portarul Stelei, acesta a aplaudat alături de restul jucătorilor imediat după ce Mache a făcut anunţul.

Costel Gâlcă a mers chiar în această dimineaţă la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa alături de Marius Ianuli, iar după o discuţie de 2 ore şi jumătate cu patronul Gigi Becali, acesta s-a înţeles şi a bătut palma pentru preluarea echipei. Reunirea lotului va avea loc tot pe 13 iunie, aşa cum stabilise Laurenţiu Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.