Liga 1

Laurenţiu Reghecampf îi oferă un sfat important noului antrenor al Stelei: "Trebuie să facă asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iunie 2014

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Steaua şi a ales să meargă la Al Hilal, iar Costel Gâlcă a fost numit în locul său pe banca tehnică.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit despre numirea lui Gâlcă şi i-a oferit cîteva sfaturi importante: "Eu nu mă bag în alegerea unui antrenor, în alegerea jucătorilor, am terminat ceea ce aveam de făcut la Steaua.

Am ridicat mult nivelul echipei prin rezultatele pe care le-am avut şi Costel cred că va duce mai departe rezultatele. Am terminat o etapă importantă la Steaua şi sînt mulţumit pentru tot ce am reuşit.

Şi Costel Gâlcă ştie că nu este uşor să antrenezi o echipă ca Steaua, asta o ştie toată lumea. Există presiunea rezultatelor şi nu este uşor deloc.

Mi se pare o alegere bună, îi urez noroc. A dovedit că este un antrenor foarte bun. Sînt sigur că o să reuşească. Va fi important să vorbească şi cu Mihai Stoica. Este un om important şi este bine să aibă o legătură apropiată.

Echipa îl va ajuta foarte mult, este un colectiv unit, sînt mulţi băieţi tineri care vor să facă performanţă", a spus Reghe la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.