Liga 1

Îşi iau un ”rapidist” » Dinamoviştii vor testa un atacant din liga secundă, fan declarat al echipei giuleştene

Anghelina (în stînga) se va lupta pentru a fi "cîine roșu" din viitorul sezon. Poate evolua și ca vîrf retras, și ca vîrf împins

Articol de Marius Negulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii vor testa pentru a achiziţiona un atacant din liga secundă, de la FC Olt, este vorba de Marian Anghelina, 23 de ani.

Roş-albii l-au pierdut pe George Ţucudean, revenit după un an de împrumut la Standard Liege, şi vor să aducă în Ştefan cel Mare un atacant din liga a doua, care simpatizează cu o rivală istorică a "cîinilor", Rapid!

Vîrful este Marian Anghelina, 23 de ani, în prezent sub contract cu FC Olt, un fotbalist pe care bucureştenii l-au monitorizat în ultimele luni. Jucătorul va sosi la reunirea echipei, pe 11 iunie, urmînd a se antrena sub comanda lui Flavius Stoican, iar dacă va da randament fotbalistul va continua în tricoul alb-roşu.

"Este un atacant de calitate, acum să vedem cum se va mula pe jocul nostru", au comentat cei din Ştefan cel Mare. Ceea ce n-au spus ei se observă pe pagina personală de Facebook a fotbalistului. La echipe preferate sînt trecute CS Universitatea Craiova, Rapid şi Real Madrid.

Acestea, pe lîngă diverse emisiuni de noapte, de cancan, ale atacantului care a punctat de două ori pentru olteni în 21 de partide.

2 atacanţi are acum Dinamo în lot, Bilinski şi Thomas

300.000 de euro este cota lui Anghelina, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.