Nationala

Corespondenţă din Elveţia » Iar ca în deplasare » Organizatorii amicalului cu Algeria aşteaptă în tribune peste 15.000 de fani africani

Sîmbăta trecută, "tricolorii" au învins, greu, Albania, 1-0, cu un gol al lui Raț pe final

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe un soare copleşitor, "tricolorii" au făcut ieri primul şi ultimul antrenament pentru al doilea amical al stagiului elveţian, cu Algeria.

O şansă de a ne apropia măcar de Mondial, adversarii fiind calificaţi pentru marea competiţie din Brazilia. Numeroşii ziarişti algerieni încă ne mai întreabă de Hagi: "Ce face? Unde mai este? De ce nu vine antrenor la echipa naţională?". O fac din curtoazie, pentru că sînt bine informaţi.

Victor Piţurcă va face cîteva schimbări în primul "11". Astfel, în poartă va intra "cetăţeanul" Pantilimon, în locul debutantului Manea, pe flancul drept al defensivei va începe Vlad Chiriceş, în centrul apărării va apărea Valerică Găman, alături de acelaşi Dragoş Grigore, iar în linia de mijloc titularizat va fi şi stelistul Cristi Tănase, care îl va substitui pe Nicoliţă.

Dacă adversarii vor avea de partea lor aproximativ 15.000 de ultraşi, noi îl vom avea drept suporter de lux pe Mircea Lucescu. Acesta şi-a întrerupt ieri vacanţa din Italia pentru a veni în Elveţia în căutarea unui loc de cantonament prelungit pentru Şahtior. Cum situaţia politică din Ucraina este în continuare extrem de tensionată, Il Luce plănuieşte ca formaţia din Doneţk să se pregătească în "Ţara Cantoanelor" vreme de cel puţin o lună!

6 jucători algerieni selecţionaţi de Vahid Halilhodzici pentru CM evoluează la cluburi importante ale Europei: fundaşul Ghoulam (Napoli), mijlocaşii Feghouli (Valencia), Taider (Inter) şi Bentaleb (Tottenham), plus atacanţii Slimani (Sporting) şi Ghilas (FC Porto)

Echipa probabilă a României
Pantilimon - Chiricheş, V. Găman, Dr. Grigore, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Maxim, Cr. Tănase - Marica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.