Liga 1

A doua achiziţie importantă făcută de U Cluj » ”Şepcile roşii” au luat un fundaş care s-a consacrat la FC Vaslui!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 June 2014

U Cluj a reuşit să se menţină în Liga 1 după un retur foarte bun, la finalul cărui ardelenii au terminat pe locul 11, cu 40 de puncte.


”Şepcile roşii” au dat acum startul la achiziţii pentru noul sezon. Primul sosit la ”U” a fost Raul Costin, care a venit de la Simurq din Azerbaidjan. Mijlocaşul central de 29 de ani a semnat un contract pe doi ani.

Astăzi, clujenii au adus un alt jucător care a atins vîrful carierei la FC Vaslui. Petar Jovanovic a semnat un contract pe două sezoane, anuntă site-ul oficial al clubului. Fundaşul dreapta de 31 de ani a jucat ultima oară pentru FK Radnicki Nis, în Serbia.

Cei de la ”U” vor să păstreze însă şi jucătorii care au contribuit la salvarea de la retrogradare. Astăzi, Karim Boutadjine a semnat prelungirea contractului pentru încă doi ani, la fel cum a făcut şi portarul Robert Veselovsky săptămîna trecută.

”Sepcile roşii” se află în negocieri avansate şi cu Florin Achim, informează stiridesport.ro. Mijlocaşul dreapta de la Săgeata Năvodari a bifat 27 de meciuri în toate competiţiile din sezonul trecut. Jucătorul de 22 de ani este cotat la 350.000 de euro pe transfermarkt.de.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.