Nationala

UPDATE Tribunalul Bucureşti a admis cererea de validare a preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 June 2014

UPDATE 19:15 Tribunalul Bucureşti a admis cererea de validare a lui Răzvan Burleanu şi a noii conduceri a FRF, depusă de forul fotbalistic, informează DolceSport. 

************

Tribunalul Bucureşti a rămas în pronunţare pentru azi în ceea ce priveşte solicitarea de înregistrare a noii conduceri a Federaţiei Române de Fotbal în Registrul Federaţiilor, Asociaţiilor şi Fundaţiilor. 

Înregistrarea noii conduceri a FRF a fost contestată de trei intervenienţi, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, SC Politehnica Timişoara SA, grupare patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006.

Avocaţii au susţinut în faţa instanţei respingerea înregistrării deoarece validitatea alegerilor cîştigate de Răzvan Burleanu în cadrul Adunării Generale a FRF din 5 martie, în care a fost ales preşedinte Răszvan Burleanu, face subiectul unui alt proces aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2.

De cealaltă parte, cei doi avocaţi ai Federaţiei au solicitat admiterea înregistrării susţinînd că o eventuală anulare a hotărîrilor Adunării Generale de alegeri din 5 martie de către Judecătoria Sectorului 2 va produce automat şi radierea noii conduceri a FRF din Registrul Federaţiilor, Asociaţiilor şi Fundaţiilor.

La final, instanţa a hotărît să amîne pronunţarea în acest dosar pentru azi, soluţia urmînd să fie comunicată în cursul zilei de joi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.