Liga 1

Pe salariu de junior » Dinamo este aproape să-l achiziţioneze pe Vlad Munteanu II, de la Corona Braşov

Vlad Munteanu II este văzut doar ca o soluție de rezervă de fundaș stînga

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşului stînga de la echipa desfiinţată în urmă cu două săptămîni i s-a oferit un contract lunar de 1.600 de euro.

Dinamo mai achiziţionează un fotbalist de la proaspăt desfiinţata Corona Braşov. După portarul Traian Marc şi mijlocaşul Wanderson Miranda, "cîinii" negociază pentru aducerea lui Vlad Munteanu II. Jucătorul de 24 de ani poate evolua atît fundaş stînga, cît şi mijlocaş central, fiind folosit pe cele două posturi la formaţia ardeleană.

Gazeta Sporturilor a scris încă de acum trei săptămîni despre intenţiile dinamoviştilor, mai trebuind doar să se pună iscăliturile pe acte. Ceea ce, foarte probabil, se va întîmpla pînă la finele săptămînii. Iar noul Vlad Munteanu din Ştefan cel Mare urmează să aibă un salariu modic, de doar 1.600 de euro pe lună!

"Vei avea posibilitatea să cîştigi din bonusuri. Fiecare victorie este premiată cu 900 de euro, astfel că îţi vei mări contractul. Dacă te vei impune, putem renegocia detaliile financiare", i s-a transmis fundaşului mijlocaş.

1 gol a reuşit Vlad Munteanu II în sezonul precedent în 21 de meciuri. În 13 a evoluat ca fundaş stînga, în 7 ca mijlocaş central şi o dată a fost mijlocaş stînga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.