Liga 2

Marius Baciu şi transferuri pentru Liga 1 » Clinceniul e sigură că va evolua în primul eşalon

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clinceniul e gata de Liga 1: Marius Baciu a preluat banca tehnică, iar conducerea pregăteşte o serie de transferuri spectaculoase. Basarab Panduru va fi sfătuitorul clubului ce se va muta la Piteşti.

Echipa din Clinceni va suferi o transformare totală în această vară, oficialii clubului fiind siguri că vor promova în Liga 1, în condiţiile în care locurile 2 şi 3 nu respectă normele primei divizii.

Rapidul nu a primit licenţa la instanţele din ţară, iar Unirea Slobozia nici nu a depus dosarul pentru prima ligă. În aceste condiţii, clubul şi-a ales un nou antrenor, în persoana lui Marius Baciu, iar acestuia i-a fost promisă o campanie de achiziţii demnă de Liga 1.

Venirea fostului "principal" de la SC Bacău nu va fi singura menită să ajute clubul. Basarab Panduru, în prezent expert DolceSport, va fi implicat şi el la echipă, însă fără a avea o funcţie oficială. Acesta va fi doar sfătuitor al conducerii şi al staff-ului tehnic.

Clinceniul va evolua din sezonul viitor la Piteşti, după ce s-au înţeles cu oficialităţile din oraş. Echipa urmează să se numească FC Argeş 1953 şi va prelua palmaresul fostei echipe a lui Dobrin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.