Tenis

Golden Girls » Cele mai populare tenismene din circuitul WTA se vor duela azi în semifinale

Maria Şarapova a cîştigat aproape 28 de milioane de dolari numai din tenis

Articol de Oana Duşmănescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maria Şarapova şi Eugenie Bouchard se întîlnesc azi în semifinale la Paris. Blondele au şi două dintre cele mai bine vîndute imagini din tenisul actual.

Genie, 20 de ani, este copilul-minune, solar şi venit dintr-o ţară nu tocmai reprezentativă pentru tenis. De Maria, 27 de ani, în schimb, publicul nu se poate sătura.

Rusoaica are 10 centimetri în plus în înălţime, priveşte lumea de la 1,88 metri şi din vîrful celor patru turnee de Mare Şlem cucerite în carieră. Canadianca vine tare însă, fiind la cea de-a doua semifinală mare din carieră, după cea de la Australian Open.

Pentru că sînt atrăgătoare şi carismatice, cele două se află şi în topul celor mai vandabile jucătoare de tenis. Maria este cel mai bine plătită sportivă a lumii. La nivel mondial, reprezintă mărci de top precum Porsche, Nike - cu care are un contract pe 8 ani în valoare de 70 de milioane de dolari, Evian, Head, Samsung sau Tag Heuer. Maria are propriul brand de dulciuri, Sugarpova.

De partea cealaltă, Eugenie Bouchard este considerată noua vedetă care, în cîţiva ani, îi va fura Mariei prim-planul în materie de marketing. Genie este foarte iubită de oameni, are şi ea un contract cu Nike şi Babolat, precum şi cu alte mărci importante.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.