Tenis

Corespondenţă de la Paris » A făcut meciul perfect » Simona Halep e mulţumită de jocul practicat în meciul cu Svetlana Kuzneţova

Kuznețova nu a prea rezistat în fața ritmului impus de Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După victoria clară în faţa Svetlanei Kuzneţova, Simona a explicat că s-a simţit foarte bine, deşi a jucat pentru prima dată pe Arena "Suzanne Lenglen".

"Mă aşteptam la un meci greu, poate că pentru ea nu a fost cea mai bună zi, dar pentru mine sigur a fost", a spus aseară Halep la conferinţa de presă. "Într-un fel, am făcut meciul perfect. Am jucat cu adevărat bine, mi-am făcut jocul. Am fost foarte agresivă şi a am lovit mingea repede. Acesta este stilul meu".

Ziarista Courtney Nguyen de la Sports Illustrated i-a spus Simonei că nimeni dintre jucătoare nu reşeşte să explice atît de bine tactica aşa cum o face ea. "Da? Mă bucur!".

Rugată să-şi detalieze tactica, Halep a făcut-o scurt şi clar: "Îmi place să joc repede, să deschid terenul, să-mi deschid unghiurile. Să stau foarte aproape de linia din spate a terenului. Încerc să dau mai tare cu serviciul, dar e greu pentru că nu sînt foarte înaltă. Caut, mai degrabă, procentajul, să fie cam 75 la sută pe durata unui meci".

Simona a spus că vede bine terenul şi jocul, dar că nu se uită la meciurile altor jucătoare. "Doar la ale mele. Cînd intru pe teren încerc doar să-mi execut jocul meu, cu mici variaţii în funcţie de adversară".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.