Stranieri

Dan Petrescu şi-a găsit echipă! Fostul tehnician al lui Dinamo Moscova îi urmează pe Cosmin Olăroiu şi Laurenţiu Reghecampf la arabi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 iunie 2014

Aşa cum a anunţat, Dan Petrescu a revenit pe banca unei echipe, însă de această dată nu mai este din Europa. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Al Arabi (Qatar).

Formaţia a terminat pe poziţia a 5-a în ultimul sezon, iar în următorii doi ani va fi condusă de fostul antrenor al lui Dinamo Moscova. "Super Dan" va avea un salariu de aproximativ 2,5 milioane de euro pe an, însă suma ar putea creşte considerabil în funcţie de performanţe, anunţă DigiSport.

Site-ul oficial al lui Al Arabi a publicat prima fotografie cu antrenorul român alături de secretarul general al clubului, Ahmed Al Emadi.

Dan Petrescu a ajuns la Doha cu trei zile înainte să semneze contractul şi s-a întâlnit de mai multe ori cu reprezentanţii clubului, iar la primele ore ale zilei de joi a ajuns la o înţelegere cu aceştia.

Românul a mai antrenat formaţiile Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

Din lotul formaţiei Al Arabi fac parte jucători precum Karim Ziani, fost la Olympique Marseille şi VfL Wolfsburg sau Wanderley, fost la Flamengo, Gremio şi Cruzeiro.

Citeşte şi: Duel de la distanţă între proaspeţii "arabi" » Comparaţie: Reghecampf - Dan Petrescu 3-1!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.