Liga 1

Steaua îl ţine pe loc » Liviu Antal are ofertă şi de la CFR Cluj, dar ezită să semneze: încă mai speră că va juca în Ghencea

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antal are ofertă concretă de la CFR Cluj, dar nu se grăbeşte să îi dea curs în speranţa că va ajunge în Ghencea.

Golgeterul Ligii 1 în sezonul precedent, Liviu Antal visează la tricoul roş-albastru. Mijlocaşul de 25 de ani încă mai speră să ajungă la Steaua. Fostul vasluian, liber de contract în prezent, are o ofertă clară din partea celor de la CFR Cluj, însă nu se grăbeşte să semneze.

Antal ar prefera-o pe Steaua, atras fiind de mirajul Ligii Campionilor. Deşi a avut o discuţie cu preşedintele Valeriu Argăseală, negocierile s-au sistat. "Nu m-am înţeles cu nimeni, sînt încă şomer. Cu cei de la Steaua nici nu am apucat să discut despre bani, nu ştiu din ce motiv s-au blocat tratativele. Am o singură ofertă din ţară, sînt discuţii, dar aştept să mai treacă timpul, apoi vom vedea ce va fi", a spus Antal la DigiSport.

Din păcate pentru mijlocaşul ofensiv, steliştii nu-l consideră o prioritate, avîndu-i pe benzi pe Chipciu, Adi Popa şi Tănase. Cu toate acestea, Antal tot mai crede că va ajunge în Ghencea, sperînd să fie cerut de Costel Gâlcă, cel care a anunţat că intenţionează să implementeze sistemul 4-3-3 la Steaua. "E un modul de joc care îmi place, mă avantajează", a spus Liviu.

16 goluri a înscris Antal în sezonul trecut pentru Vaslui, 6 dintre ele fiind reuşite din penalty

14.400 de euro a fost salariul lunar al lui Liviu Antal la Vaslui. Mijlocaşul a primit în 2012, cînd a venit de la Oţelul, şi 500.000 de euro la semnătură

"Voi lua o decizie care să mă mulţumească atît pe plan material, cît şi sportiv. Există mai multe oferte, dar nu vreau să mă grăbesc" (Liviu Antal, fost mijlocaş Vaslui)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.