Liga 2

Olguţa vine să susţină CS Universitatea, mîine, pe ”Oblemenco” » Intrare liberă pentru craioveni

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 06 June 2014

Mîine, de la ora 16:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", CS Universitatea joacă ultima partidă din campionat, cu CSM Rîmnicu Vîlcea, avînd nevoie de un punct cel puţin ca să încheie sezonul pe locul 1 în Seria B2.

Craiovenii vor să sărbătoarească promovarea, sportivă, aşteptînd astăzi şi un răspuns din partea Comisiei de Disciplină a FRF privind legitimitatea accesului în Liga 1. La meci şi-a anunţat prezenţa şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, care ar fi în premieră în tribune la o partidă a CSU.

Intarea va fi liberă la meci. Conducerea a decis ca accesul pe arenă să se facă pe baza unor tichete cu valoare 0, ce vor putea fi ridicate de la vînzătorii volanţi aflaţi la porţile stadionului, acestea din urmă deschizîndu-se la ora 14:15.

În cele trei partide jucate în acest sezon cu CSM, formaţia craioveană a cîştigat de două ori, 3-1 şi 1-0, iar în play-off a fost 0-0 în Zăvoi. Vîlcenii au contestat dreptul de a promova în cazul lui CSU!


declaraţie
"Vrem să sărbătorim promovarea cu o victorie în ultima rundă, pentru a fi celebrarea mai dulce. Iar apoi dorim să cîntăm alături de fani "Am renăscut împreună!""
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.