Tenis

Gheorghe Tadici crede că Simona poate cuceri finala Roland Garros: "Halep e supersonică!"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 07 iunie 2014

Gheorghe Tadici, selecţionerul României de handbal, e entuziasmat de jocul româncei şi crede că o va învinge pe Şarapova.

Gheorghe Tadici spune din capul locului că nu se uită la tenis decît atunci cînd joacă românii. A văzut printre antrenamentele de la lotul naţional parcursul senzaţional al constănţencei. "Nu poţi exprima în cuvinte ce a realizat ea la Roland Garros. E o tipă supersonică, fantastică!", a spus Tadici.

"În stilul nostru românesc însă, din păcate, nu ne descoperim sportivii decît atunci cînd fac un rezultat mare. Noi sîntem acum beneficiarii muncii ei şi a sacrificiilor familiei ei", a adăugat tehnicianul "naţionalei" feminine.

Tadici crede că Halep o va învinge pe Şarapova. "La vîna pe care o are în ea, cred că o va bate şi pe rusoaică. Mi s-a părut decisă, hotărîtă pe teren şi mai ales cu un psihic extraordinar. Am văzut şi meciul recent, finala de la Madrid. Atunci Şarapova a cîştigat doar pentru că avea mai multă experienţă. Acum cred că românca e mai în tonus", a încheiat Tadici.


"Drumul Simonei Halep e de succes, zi de zi e mai bună. Avem o sportivă cu care ne mîndrim. E foarte bine că e în finală, acum să şi cîştige! Poate ajunge numărul 1 mondial" (Gheorghe Hagi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.