Stranieri

Primele reacţii ale lui Gabriel Torje după ce s-a înţeles cu turcii de la Konyaspor: "De aceea am venit aici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 iunie 2014

Gabriel Torje, împrumutat de Udinese grupării Torku Konyaspor, a declarat că Turcia reprezintă o opţiune atractivă pentru jucători şi că se bucură că va putea evolua la formaţia din Konya alături de Aleksandr Hleb şi Theofanis Gekas.

"Turcia este o opţiune atractivă pentru jucătorii din alte ţări, atît din punct de vedere financiar cît şi pentru că echipele au obiective frumoase. Am avut şi alte oferte, dar am ales Konya datorită atitudinii conducătorilor clubului la discuţiile pe care le-am avut şi faptului că în Turcia fotbalul este foarte iubit.

Aleksandr Hleb şi Theofanis Gekas sînt jucători cunoscuţi în toată lumea. Mă bucur că voi putea juca alături de ei. Însă cred că şi ceilalţi fotbalişti din echipă sunt foarte buni. Scopul nostru este să obţinem succese pe noul stadion, împreună cu suporterii pe care i-am văzut foarte înflăcăraţi. De aceea am venit aici", a spus Torje.

Gabriel Torje a fost achiziţionat de Udinese în 2011 şi în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut la Granada şi Espanol Barcelona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.