Liga 2

FOTO Nebunie în Bănie! CSU a terminat sezonul pe primul loc şi a sărbătorit cu şampanie şi confetti

Articol de Eduard Apostol, Bogdan Dănescu (foto)  —  sâmbătă, 07 iunie 2014

CS Universitatea Craiova a terminat sezonul pe primul loc în liga secundă, după ce a învins CMS Rîmnicu Vîlcea cu 3-0, goluri marcate de Sin 14, Valskis 16, Varga 74, şi a sărbătorit performanţa cu şampanie şi confetti.

Ca lider al seriei a doua, CSU este promovată în Liga 1, dar va afla dacă are voie să joace pe prima scenă după ce Comisia de Disciplină a FRF va comunica verdictul, marţea viitoare. Dacă nu vor avea cîştig de cauză, oltenii vor merge la TAS.

"Le-am zis să cîştige pentru fani acest ultim meci. În zilele viitoare vom pune mai multe lucruri la punct, pot pleca şi veni jucători. Totul e posibil. Îi felicit pe băieţi, au fost fantastici", a declarat antrenorul Gabi Balint.

"Din 2000 cînd am promovat cu Villarreal n-am mai fost aşa fericit, dar acum sînt şi mai împlinit pentru că e vorba de echipa mea de suflet. Echipa şi-a cîştigat pe teren dreptul de a juca în Liga 1, nu cred că nu vom fi lăsaţi să facem asta. Universitatea chiar are potenţă financiară", a declarat şi Gică Craioveanu.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.