Tenis

Simona Halep a ajuns la Bucureşti! Primele reacţii: "Sînt mîndră că sînt din România" » Ce spune despre tragerile de timp ale Mariei Şarapova

+4 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 iunie 2014

Simona Halep a aterizat astăzi în jurul orei 19:15 în România şi a susţinut o conferinţă dă presă. Finalista de la Roland Garros le mulţumeşte românilor pentru susţinere şi aşteaptă cu nerăbdare viitorul turneu. 

"Sînt mult mai emoţionată acum, decît înaintea finalei. Vă mulţumesc că m-aţi primit atat de călduros. Le mulţumesc românilor care au făcut atîtea sacrificii să vină la Paris să mă susţină.

Mă bucur nespus că sînt din România. Nu îmi pot exprima toată mulţumirea şi aprecierea pe care o am faţă de toţi.

Tristă nu pot să fiu. A fost cel mai mare important meci din viaţa mea. Sper că mulţi tineri vor veni să joace tenis. Mă bucur mult de acest rezultat. Sper să am cît mai multe.

Maria a stat destul de mult înainte să servească. Mingea de la 4-4 din decisiv a fost ciudată. Am crezut că vom repeta punctul. Dar acum asta este, data viitoare voi încerca să trec mai uşor peste astfel de momente.

Stau să mă odihnesc, iar apoi plec la s'Hertogenbosch la un turneu pe iarbă. Mă întorc mereu cu drag în Constanţa. Îmi voi face timp să îmi salut toţi prietenii şi toţi oamenii care m-au ajutat.

Voi colabora cu antrenorul Wim Fissette pînă la sfîrşitul anului. Sînt perfect sănătoasă, nu am nimic şi sînt gata pentru următorul turneu", a spus Simona Halep la aterizarea în România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.