Tenis

Familia a investit 500.000 de euro în Simona » Preşedintele FR Tenis recunoaşte că sportul românesc a contribuit foarte puţin la succesul lui Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele FR Tenis, George Cosac a lăudat-o pe Halep după fiecare victorie obţinută la Roland Garros. Prezent în tribună la finala cu Şarapova, Cosac a recunoscut faptul că sportul românesc are o contribuţie minină la performanţele Simonei, greu fiind suportat de familia jucătoarei.

Şeful FRT a făcut şi o estimare a costurilor pe care le implică susţinerea unui copil în tenisul de performanţă: "Este un exemplu pentru toţi cei care fac sport. Simona demonstrează că e un produs 100% românesc. S-a antrenat numai în România. Dar şi aici, pentru a pregăti un copil pentru tenisul de performanţă este nevoie de mulţi bani. De un minim de 3-5.000 de euro pe lună."

Simona Halep a început să practice tenisul de la vîrsta de la vîrsta de 4 ani, iar pînă la 18 ani, cînd a început să cîştige premii, familia a investit în ea în jur de jumătate de milion de euro. Halep a adunat 3,6 milioane de euro, inclusiv premiul de la Paris.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.