Liga 1

Robert Vîlceanu, "cîine" roşu! » După ce Steliano Filip s-a fotografiat în tricoul Stelei, un rival şi-a făcut un selfie dinamovist

Vîlceanu și imaginea pe care ar fi dorit-o dispărută // Foto: Facebook

Articol de George Stanciu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tînărul mijlocaş şi-a postat imaginea acum cîteva luni, însă a şters-o după ce a intrat în vederile lui Reghe.

Robert Vîlceanu, cel mai promiţător tînăr din pepiniera stelistă, debutant cu gol în L1 într-un meci cu Gaz Metan, a călcat strîmb pe reţelele de socializare. Mijlocaşul de 17 ani s-a pozat în oglindă îmbrăcat într-un tricou al marii rivale Dinamo. El a postat imaginea acum cîteva luni, însă a şters-o la cîteva zile distanţă, după ce a intrat în vederile primei echipe a roş-albaştrilor.

Prietenii lui Vîlceanu explică gestul tînărului: "E foarte bun prieten cu doi jucători de la Dinamo, colegi de generaţie cu el, Patrick Petre şi Tîrcoveanu, ultimul cu debut şi el în prima divizie. A pus poza de amuzament, e posibil să fi pierdut şi un pariu. Noi ştim că e stelist".

Filip "a comis-o" şi el
Anul trecut, Gazeta publica o poză în care Steliano Filip apărea în tricoul Stelei. Dinamovistul, pe atunci jucător la FC Baia Mare, părea extrem de mîndru de această ipostază. "E o fotografie făcută înainte să semnez cu Dinamo", s-a apărat Steliano.

4 meciuri şi un gol are Vîlceanu pentru Steaua în L1. Joacă şi la "naţionala" U17

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.