Liga 1

GALERIE FOTO EXCLUSIV » Noul echipament al Stelei pentru meciurile din deplasare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 iunie 2014

Începînd cu acest sezon, Steaua Bucureşti va evolua în meciurile din deplasare într-un tricou îndrăzneţ de culoare galbenă. Tricoul este în întregime de culoare galbenă şi are integrate culorile tradiţionale ale echipei Steaua, rosu şi albastru, pe guler şi pe manşetele mînecilor.

Anul înfiinţării clubului, 1947, este inscripţionat pe partea interioară a tricoului, pe un fundal roş-albastru. Pentru meciurile desfăşurate în deplasare sînt disponibile două variante de şort, unul galben şi celălalt albastru, precum şi două seturi de jambiere, unul de culoare galbenă cu inserţii de culoare albastră în partea din spate şi în zona superioară şi unul de culoare albastră cu o bandă bleumarin în zona superioară.

Acest nou echipament, ce poartă semnatura Nike, a fost proiectat pentru a oferi jucătorilor cele mai noi inovaţii tehnologice care să ducă la îmbunătăţirea performanţelor şi să protejeze mediul înconjurator.

Echipamentele sînt produse din sticle de plastic reciclate. Şorturile conţin 100% poliester reciclat; tricourile contin 96% poliester reciclat, în timp ce şosetele 78%. Prin folosirea de poliester reciclat, s-a redus consumul de energie a întregului proces de producţie cu mai mult de 30%.

Nike este sponsorul tehnic al echipei FC Steaua Bucureşti pînă în anul 2017. Parteneriatul a demarat în 2003.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.