Campionate

Viitor în aer » AS Monaco a rupt precontractul cu Victor Valdes! Portarul e indisponibil pînă la sfîrşitul lui 2014!

foto: fcbarcelona.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 iunie 2014

Viitorul lui Victor Valdes rămîne o enigmă. Goalkeeperul de 32 de ani este accidentat şi va fi indisponibil pînă la sfîrşitul lui 2014.  Şi-a încheiat contractul cu FC Barcelona şi a anunţat încă de acum un an că nu doreşte să mai continue la clubul catalan, iar echipa cu care semnase un precontract, AS Monaco, a renunţat la el.


L'Equipe scrie că portarul nu va mai ajunge la AS Monaco, deşi avea o înţelegere cu această echipă. "Monaco a decis să nu-l mai transfere pe Valdes, în ciuda precontractului semnat cu fotbalistul", informează sursa citată.

Catalanul s-a accidentat la genunchiul drept pe 26 martie, în partida de campionat cu Celta Vigo (3-0), după o paradă la o lovitură liberă. Diagnosticul a fost ruptură a ligamentelor încrucişate. A fost supus unei intervenţii chirurgicale la Augsburg, în Germania, pe 31 martie. S-a estimat că goalkeeperul va lipsi de pe teren aproximativ 7 luni.

FC Barcelona i-a propus lui Valdes să continue, clubul punîndu-se la dispoziţia jucătorului chiar şi după accidentare, în cazul în care acesta ar fi dorit să rămînă. Oferta a fost respinsă de fotbalist.

535 meciuri a bifat Valdes la Barcelona şi a primit 441 de goluri

A cucerit de 6 ori titlul în La Liga, de 3 ori Liga Campionilor, două Cupe ale Regelui, 6 Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.

A cîştigat de 5 ori trofeul Zamora, acordat portarului din La Liga care a primit cele mai puţine goluri.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.