Liga 1

Claudiu Keşeru povesteşte experienţa unică trăită la Steaua: "M-a surprins total, nu mai întîlnisem aşa ceva!" » Ce-i "reproşează" lui Laurenţiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 iunie 2014

Venit iarna trecută la Steaua, Claudiu Keşeru s-a destăinuit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Atacantul de 27 de ani a trăit o experienţă unică în Ghencea, pregătit de Laurenţiu Reghecampf:
"Nu eram obişnuit cu metodele lui Thomas Neubert. M-au surprins total! Corpul meu avea nevoie de o perioadă de asimilare a acestora. A fost o schimbare a metodelor cu care eram obişnuit timp de 10 ani. Nu mă mai întîlnisem niciodată cu astfel de metode, în Franţa se lucrează total diferit".

Despre stilul lui Laurenţiu Reghecampf: "Pînă acum, am întîlnit în Franţa mai mulţi antrenori care lucrau mai mult din punct de vedere tactic".

Citeşte în ediţia tipărită a Gazetei, disponibilă la chioşcuri, sau în ediţia digitală, interviul complet cu Claudiu Keşeru, în care stelistul vorbeşte despre Gigi Becali şi Mihai Stoica, dezvăluie hobby-urile sale inedite şi îi face o caracterizare lui Costel Gâlcă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.