Liga 1

A cheltuit peste 20 de milioane de euro în fotbal, dar stă pe o comoară » Adrian Mititelu şi-a dezvăluit secretele: "M-am băgat în luptă aiurea cu Gigi Becali!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 June 2014

Într-un interviu spectaculos acordat Gazetei Sporturilor, Adrian Mititelu şi-a dezvăluit şi o altă faţă decît cea arătată ca patron al Universităţii Craiova: cea de colecţionar. Mititelu a prezentat în faţa ziariştilor comorile strînse din copilărie.

Omul de afaceri oltean a vorbit şi despre sumele incredibile investite în echipa de fotbal şi cum se trăia la Universitatea în perioada sa de vîrf.

"Am pierdut 21 de milioane de euro! Bani cheltuiţi, dintre care două milioane de euro îi mai am datorii şi acum. Am avut terenuri de 27 de milioane de euro şi am aruncat bani per fotbal. Păi, erau vremuri cînd aveam două milioane de euro, la orice oră, în cont.

Îi dădeam lui Florin Costea 350.000 de euro, lui Prepeliţă la fel, lui Dorel Stoica 400.000! Cînd au venit toţi la mine, au sosit cu taxiurile, după un an, era show auto la stadion. M-am băgat în luptă aiurea cu Gigi Becali, am consumat aiurea amîndoi bani pe nişte jucători ce trebuiau să aibă 5.000 de euro salariu pe lună, că şi-aşa era enorm pentru România".

Află ce conţine tezaurul lui Adrian Mititelu citind interviul de 4 pagini în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, disponibilă la chioşcuri, sau în ediţia digitală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.