CM 2014

Dezvăluiri incredibile din Ţara Risipei: e de necrezut în ce vor transforma brazilienii un stadion de 315 de milioane $!

Arena din Manaus, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iunie 2014

Stadionul din Manaus a costat 315 de milioane de dolari, după un efort gigantic al brazilienilor de a duce materiale de construcţie prin junglele de pe Amazon, în ceea ce mulţi au considerat una dintre cele mai mari risipe de la CM. Acum, s-a aflat în ce se va transforma după doar 4 meciuri disputate

Problemele au fost cu duiumul. Mai întîi stadionul, care abia a fost terminat, pe urmă recondiţionarea infrastructurii oraşului de două milioane de locuitori. Acum, gazonul din Manaus a cedat, iar organizatorii s-au apucat să vopsească iarba, pentru a fi gata de meciul din această seară, Anglia-Italia, ora 01:00.

Într-un oraş care nu are o echipă de fotbal puternică, a devenit din ce în ce mai clar că organizatorii vor trebui să folosească stadionul din Manaus, de 46.000 de locuri, pentru orice altceva în afară de fotbal. Şi i s-a aflat destinaţia: va fi transformat în închisoare!

Stadionul va găzdui doar 4 meciuri de fotbal, partidele Anglia-Italia, Camerun-Croaţia, SUA-Portugalia şi Honduras-Elveţia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.