Stranieri

Turcii explică de ce insistă Galatasaray să-l aducă pe Mircea Lucescu: "Cu el, titlul e garantat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 iunie 2014

Abdurrahim Albayrak, fost oficial al clubului Galatasaray, a declarat, pentru cotidianul Milliyet, că după părerea sa patronul clubului Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, nu se va opune plecării lui Mircea Lucescu şi că echipa din Istanbul va cîştiga titlul cu tehnicianul român la conducere.

"Sînt evidente performanţele lui Lucescu la Şahtior. Între el şi Ahmetov nu este o relaţie patron - antrenor. Ahmetov îi va da un răspuns pozitiv lui Lucescu. Ştiu că Lucescu vrea să revină în Turcia, pentru că Turcia este aproape de România, iar el vrea să fie aproape de ţara sa. Poate că şi războiul intern din Ucraina a accelerat această chestiune.

S-a văzut ce a reuşit Lucescu la Galatasaray în trecut, cu mijloacele pe care le-a avut atunci la dispoziţie. Indiferent ce antrenor ar fi ajuns la Galatasaray după Mancini ar fi existat controverse. Singurul nume în privinţa căruia nu sînt controverse este Lucescu. Eu sînt liniştit, pentru că Galatasaray va fi cu siguranţă campioană cu Lucescu la conducerea tehnică. În plus el nici nu ar pune probleme în privinţa bugetului. Ştie să se limiteze la ceea ce i se oferă", a spus Albayrak.

Preşedintele clubui turc, Ünal Aysal, a anunţat că antrenorul român îi va da răspunsul final în acest weekend. Galatasaray, sub conducerea lui Roberto Mancini, a încheiat sezonul trecut pe locul 2.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.