Liga 1

Mihai Pintilii a fost sincer şi a explicat de ce a semnat cu Al Hilal: "Transferul este mult mai important decît calificarea în Ligă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 June 2014

Mihai Pintilii a plecat de la Steaua în această vară, iar campioana României a rămas fără al doilea căpitan în decurs de 6 luni după ce şi Alex Bourceanu a mers la Trabzonspor la începutul anului.

Mijlocaşul a mers acum lîngă Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal, iar astăzi a fost sincer şi a explicat de ce a luat această decizie:

"Sînt mîndru că am fost căpitanul Stelei, dar acum sînt împlinit. A fost foarte important pentru mine că am semnat cu Al Hilal.

Da, aş da o calificare în Liga Campionilor pentru acest transfer. Am o vîrstă acum, era foarte greu să mai plec undeva. Cine mă lua în Europa în campionatele importante la 30 de ani? Eu zic că nimeni, iar acest transfer a fost foarte important pentr mine, pentru ceea ce îmi doresc eu la vîrsta pe care o am.

Dacă nea Piţi mă va convoca, voi veni cu plăcere. Vom vedea ce se întîmplă", a anunţat fostul stelist la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.