Liga 1

Ionuţ Cioinac face valuri după despărţirea de Dinamo: "Am plecat din cauza lui Flavius Stoican"

Cioinac spune că ar fi plecat de la Dinamo și dacă ar fi prins primul "11": "Nu mai puteam sta acum, în insolvență"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cioinac nu l-a iertat pe tehnicianul roş-albilor, pe care-l acuză că nu i-a mai dat nici o şansă după greşelile din prima partidă în care l-a folosit.

Sîmbătă la prînz, Ionuţ Cioinac a devenit istorie pentru Dinamo. Mijlocaşul de 23 de ani şi-a anunţat divorţul de "cîini" pe Facebook, unul survenit în urma unei hotărîri luate "de bună voie şi nesilit de nimeni".

"E ca şi cum te-ai trezi dintr-un somn adînc şi îţi dai seama că trebuie neapărat să sari din pat şi să trăieşti mai departe. M-am frămîntat mult, e drept. Nu e uşor să iei o decizie majoră, care schimbă cursul vieţii tale", explica Ionuţ, fericit că "am făcut parte din acest grup minunat".

Apoi însă, n-a ezitat să-l atace pe Flavius Stoican, într-un interviu pentru fanatik.ro. "Nimeni nu ar pleca de la o echipă unde antrenorul se comportă normal. Stoican nu s-a comportat însă ca un antrenor cu mine. Şi cînd ştii că el nu te place, e clar că nu mai are rost să continui. Cu restul staff-ului m-am înţeles bine, doar Flavius nu ştiu ce a avut cu mine. Poate că era treaba lui să îmi ia apărarea în faţa suporterilor, însă acest lucru nu s-a întîmplat.

Emoţional m-a deranjat. Mi-a spus că mă menajează doar la derby-ul cu Steaua, să nu mă înjure fanii şi pînă la urmă zici că m-a menajat pentru Cupa Mondială, de n-am mai jucat vreun minut. M-am simţit neglijat, exilat. Eu l-am sunat o dată, că nu înţelegeam de ce nu primesc nici un semn, dar nici măcar mi-a răspuns la telefon. Domnul Anghelache cred că a fost singurul care şi-a dorit să rămîn".

Replica lui Stoican a fost scurtă: "Nu mă interesează ce zice Cioinac. Din punctul meu de vedere, fiecare jucător a avut şansa sa. Tot ce pot spune este că îi urez multă baftă în continuare!".

1 este nota luată de Cioinac din partea Gazetei după singurul meci în care a jucat, Dinamo - Viitorul 1-2. A intrat în minutul 50, şi-a dat un autogol, apoi a provocat penalty-ul din care oaspeţii au cîştigat

"Cînd m-a căutat Dinamo, credeam că voi veni la un club top class, la ceva ce nu s-a mai văzut. Din păcate, numai de probleme am avut parte" (Ionuţ Cioinac, mijlocaş)

"Şi brazilianul Marcelo şi-a dat autogol, acum ce trebuie să facă, să se lase?!" (Ionuţ Cioinac, mijlocaş)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.