Nationala

Analizează Grecia de la TV » Victor Piţurcă a decis să nu meargă la Mondial: "Era necesar să vină, vedea şi el cum se joacă fotbalul modern"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 iunie 2014

Ionuţ Lupescu va analiza pentru UEFA meciurile de la Mondial şi a comentat faptul că Victor Piţurcă a decis să nu meargă în Brazilia să urmărească viitoarea adversară a României din preliminariile Euro 2016, Grecia.

"După părerea mea, e interesant şi necesar ca un selecţioner să vadă meciurile de la Cupa Mondială de la faţa locului. Altfel se văd partidele de pe stadion şi îţi faci o idee mai clară despre ce se joacă în fotbalul modern.

Nu ştiu cum şi-a făcut el planurile, dar ţinînd cont că în preliminariile pentru Euro 2016 sîntem în grupă cu Grecia, cred că ar fi putut analiza meciurile lor, dacă venea în Brazilia. Cu siguranţă, ar fi avut ce vedea", a declarat Lupescu pentru Adevărul.

Grecia a pierdut primul meci, 0-3 cu selecţionata Columbiei. În grupa preliminară a Euro 2016 România va mai avea ca adversare Finlanda, Ungaria, Irlanda de Nord şi Feroe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.