Nationala

Federaţie cu 47 de "păcate" » Avalanşă de procese pe rol la FRF, ard "penalele" cu Craiova!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 16 June 2014

La solicitarea GSP, federaţia a comunicat că, la momentul actual, are pe rol 47 de procese, majoritatea moştenite din timpul mandatului lui Mircea Sandu.
Dintre acestea, 12 sînt în derulare numai în raport cu FC U Craiova a lui Mititelu, iar alte 5 litigii sînt cu cabinetul de avocatură Sfîrîială&Asociaţii! Speţele cele mai grele sînt legate de Craiova: Sandu, Dragomir şi Comitetul Executiv din 2011, judecaţi în două dosare penale separate pentru dezafilierea Universităţii, următoarele termene sînt la sfîrşitul lunii iunie.

În plus, se adaugă trei plîngeri penale făcute de Daniel Prodan pe numele lui Burleanu: şantaj pentru viol, terenurile de la Ploieşti/Oneşti şi scoaterea din comisiile UEFA.

Gazeta Sporturilor explică pe larg în numărul de astăzi de ce noul şef al FRF, Răzvan Burleanu, se transformă pe zi ce trece în Naşu' 2. Exclusiv în ediţia tipărită, acum la chioşcuri sau la un click distanţă, pe platforma digitală, publicăm seria impresionantă de păcăleli şi promisiuni neonorate marca Burleanu, într-un portret nefardat al acestuia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.