Publicitate

Fotbal cat cuprinde! Dupa Mondialul brazilian, incepe Liga 1. La UPC vezi toate meciurile din campionat si Cupa Ligii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 iunie 2014

La UPC si Focus Sat fotbalul e la el acasa! Mondialul din Brazilia, care tocmai a inceput, aduce spectacolul celor mai bune echipe nationale din lume pe micile ecrane. Iar din 25 iulie, cele mai bune echipe din Romania se vor infrunta in Liga 1, competitie care se va vedea, in urmatoarele 5 sezone, la UPC si Focus Sat. Cei doi operatori telecom au incheiat recent un acord de transmisie pentru posturile Look TV si Look Plus cu Intel Sky Broadcast Ltd.

Asta inseamna ca microbistii care sunt abonati UPC si Focus Sat se vor putea bucura de fotbal romanesc din Liga 1 si Cupa Ligii, din 2014 pana in 2019.

UPC si Focus Sat au spus DA fotbalului romanesc. Derbiurile, golurile si toate fazele din campionat si Cupa Ligii vin acasa la tine. Bucura-te de fotbal cu UPC si Focus Sat!

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet de mare viteză şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.